Jewellery pop up shop

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor jouw moeder, beste vriendin of voor jezelf? Neem dan vooral een kijkje bij de IO AMO jewellery pop up shop in The Student Hotel Maastricht. Op zondag 15 december is het Sphinxkwartier de place to be voor iedereen die dol is op sieraden, lifestyle producten, kleding en meer. Bovendien zijn er heerlijke cupcakes van ‘Cup to my Cake’ verkrijgbaar!

Zondag 15 december - 12:00 tot 17:00 uur

The Student Hotel Maastricht - gratis


Kerstpleintje aan de Maas

Het Kerstpleintje, rustig gelegen aan de Maas, is een fijne plek om nieuwe gezichten en oude bekenden te treffen. Ook deze winter is dit gezellige kerstmarktje te vinden aan de voet van de Sint Servaasbrug. Geniet van magische optredens, een broodje curryworst, een lekkere biologische crêpe en heerlijke glühwein!

30 november 2019 t/m 5 januari 2020

Kesselskade - gratis


Cadeaus met een Maastrichts tintje

Op zoek naar verrassende cadeaus met een Maastrichts tintje? Loop dan eens binnen bij het Maastricht Visitor Center (het Dinghuis) voor de sjiekste merchandise. Van ‘teskes koffie’ tot originele tegeltjes en feestelijke kerstballen voorzien van het Maastrichts dialect. Ook koop je er feestelijke pakketten met thee of koffie van Blanche Dael. Leuk om te geven én te krijgen!

Maandag t/m vrijdag - 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag - 10:00 tot 17:00 uur

Zondag - 11:00 tot 17:00 uur

Maastricht Visitor Center


Maastricht Europe Days

De Maastricht Europe Days zijn drie dagen vol ontmoetingen, debatten, workshops en een breed cultureel programma over de toekomst van Europa. Kom langs bij het ‘Pop-up Atelier Europa’ in winkelcentrum Mosae Forum van Studio Europa Maastricht en FASHIONCLASH waarbij 10 Europese modeontwerpers in één week gezamenlijk diverse creaties ontwikkelen, bekijk de ‘Animate Europe’ collectie van beste Europese stripverhalen of breng een bezoek aan het pop-up museum ‘How to Survive a Democracy’, vol aangrijpende verhalen over dictatuur. Praat mee, denk mee, doe mee en laat je verrassen!

2 t/m 8 december - diverse tijden

Diverse locaties in Maastricht - gratis


Ton sur Ton Maastricht

Tijdens de feestdagen verras je een dierbaren of jezelf met een bijzonder cadeau. Ton sur Ton is een exclusief, luxe en ‘made in Maastricht’ eau de parfum voor haar én hem. Naast het goede leven in Maastricht, vertegenwoordigt Ton sur Ton ook de creatieve en innovatieve ontwikkelingen die in de stad aanwezig zijn. De ‘geurtonen’ voeren je langs het ambacht, de handel en tradities van toen, naar de creativiteit, dynamiek en de internationale allure van nu. De geurlijn is in alle toonaarden een Maastrichtse creatie, een sterk staaltje Maastrichts vakmanschap.


Ton sur Ton Maastricht is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Maastricht en het Maastricht Visitor Center in een eau de parfum (50 ml € 79,95). Daarnaast is de parfum te koop in een hand & bodywash met de geur Épices (250 ml € 15,95).


Bereikbaarheid

De decembermaand is een sfeervolle, maar ook drukke periode in Maastricht. Wil je naar het centrum om te winkelen, gezellig uit te gaan of Magisch Maastricht te bezoeken? Neem dan eens de trein of bus. Zo kom je snel én makkelijk in het hartje van de stad. Bovendien zijn er in december altijd fijne aanbiedingen. Woon je dichterbij? Denk dan ook eens aan de fiets. Fietsen kun je in het centrum gratis en bewaakt stallen.

Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl voor meer informatie.